Muuttovalmiit
Kuusamo Hirsitapaketit

Hirsitalopaketit muuttovalmiina, vaivaton ja kestävästi edullinen – Valmis Kuusamo -palvelukokonaisuutemme on ihanteellinen ratkaisu ekologiseen ja kompaktiin hirsitaloasumiseen maltillisin kustannuksin.

Hirsitalopaketit muuttovalmiina sinulle, suoraan talomyynti Kuopiolta

MUUTTOVALMIIT HIRSITALopaketit

Valmis Kuusamo hirsitalopaketit – malliston talot ovat vakioidusti muunneltavissa. Ammattilaisten valitsemat sisustusratkaisut, pintamateriaalit ja laitteet voidaan muuttaa laajasta valikoimasta oman makusi mukaisiksi kustannustehokuutta unohtamatta. Hirsitaloon voit valita harja-, pulpetti- tai murtoharjakaton.

Kuusamo hirsitalopaketit – Laadukasta käsityötä ja suomalaista perinnettä

Kuusamo Hirsitalot Oy:n juuret ulottuvat Pohjois-Kuusamoon, missä yritys aloitti toimintansa 1990-luvun alussa. Veljekset Simo ja Arto Orjasniemi perustivat yrityksen, ja vuonna 1998 he yhdistivät voimansa Pölkky Oy:n Virranniemen veljesten kanssa. Yritys on kasvanut vahvaksi, noin 50 henkilöä työllistäväksi yritykseksi, joka tunnetaan laadukkaista ja kilpailukykyisistä hirsirakennuksistaan. Yritys on tehnyt positiivisen tuloksen joka vuosi ja on tunnettu vahvasta taloudellisesta vakaudestaan.

Tuotevalikoima tarjoaa monipuolisen valikoiman hirsitalopaketteja, loma-asuntoja ja saunoja, jotka valmistetaan laadukkaasta pohjoismaisesta puusta. Yrityksen tavoitteena on tuottaa asiakkailleen elämänlaatua kestävien ja kauniiden hirsirakennusten muodossa.

Hirsitalopaketit - Laadukkaat ja kestävät muuttovalmiit hirsitalopaketit meiltä - Talomyynti Kuopio
Hirsitalopaketit talomyynti Kuopiolta. Laadukkaat Kuusamon Hirsitalopaketit teille ammattilaisen avustuksella!

Kuusamo Hirsitalopaketit

Vahvat ja energiatehokkaat hirsitalot ja hirsitalopaketit Suomen koviin talviin ja kuumiin kesiin. Pohjois-Suomen ja Lapin ankarissa talvissa testattu Kuusamo hirsitalo on energiatehokas ja turvallinen hirsikoti, jonka arvo säilyy.

Talomallisto sisältää yli 80 hirsitalopakettia, joista useimmista löytyy myös valmiita muunnoksia.

Kerro toiveesi, niin toteutetaan perheellesi myös täysin yksilöllisen – tontillesi ja elämäntilanteeseesi parhaiten soveltuvan koti. Muokkaamme hirsitalomalleja toiveittesi mukaan tai teemme täysin uniikin hirstalomallin omien suunnitelmiesi pohjalta. Mallit muuntautuvat perinteisistä malleista moderneiksi hirsitaloiksi esimerkiksi kattotyyppiä ja ikkunoiden kokoa vaihtamalla tai hirsiprofiilia muuttamalla.

Talotoimituksessa seinähirtenä on vähintään 202 mm:n lamellihirsi joko kuusesta tai männystä tehtynä oman valintasi mukaan. Hirsivalikoimastamme löytyy myös suosittu LHX, painumaton hirsi! 

Ari hottinen

Scannaa yhteystiedot kännykkääsi tästä.
Kuusamo Hirsitalot Ammattilainen Ari Hottinen