Kuusamo Hirsitalot

Vahvat ja energiatehokkaat hirsitalopaketit Suomen koviin talviin ja kuumiin kesiin.

Talomyynti Kuopio

Kuusamo Hirsitalojen jälleenmyyjänä tarjoan laadukkaita ja ekologisia hirsirakennuksia, jotka tuovat suomalaisen käsityön ja perinteen parhaat puolet esiin. Tule tutustumaan mallistoon ja löydä juuri sinulle sopiva hirsikoti.

Kuusamo Hirsitalot

Laadukasta käsityötä ja suomalaista perinnettä

Kuusamo Hirsitalot Oy:n juuret ulottuvat Pohjois-Kuusamoon, missä yritys aloitti toimintansa 1990-luvun alussa. Veljekset Simo ja Arto Orjasniemi perustivat yrityksen, ja vuonna 1998 he yhdistivät voimansa Pölkky Oy:n Virranniemen veljesten kanssa. Yritys on kasvanut vahvaksi, noin 50 henkilöä työllistäväksi yritykseksi, joka tunnetaan laadukkaista ja kilpailukykyisistä hirsirakennuksistaan. Yritys on tehnyt positiivisen tuloksen joka vuosi ja on tunnettu vahvasta taloudellisesta vakaudestaan.

Kuusamo Hirsitalojen tuotteet tarjoaa monipuolisen valikoiman hirsitaloja, loma-asuntoja ja saunoja, jotka valmistetaan laadukkaasta pohjoismaisesta puusta. Yrityksen tavoitteena on tuottaa asiakkailleen elämänlaatua kestävien ja kauniiden hirsirakennusten muodossa.

 

Hirsitalot

Hirsitalot: Vahvat ja energiatehokkaat hirsitalot ja hirsitalopaketit Suomen koviin talviin ja kuumiin kesiin. Pohjois-Suomen ja Lapin ankarissa talvissa testattu Kuusamo-hirsitalo on energiatehokas ja turvallinen hirsikoti, jonka arvo säilyy.

Talomallisto sisältää yli 80 hirsitalopakettia, joista useimmista löytyy myös valmiita muunnoksia.

Kerro toiveesi, niin toteutetaan perheellesi myös täysin yksilöllisen – tontillesi ja elämäntilanteeseesi parhaiten soveltuvan koti. Muokkaamme hirsitalomalleja toiveittesi mukaan tai teemme täysin uniikin hirstalomallin omien suunnitelmiesi pohjalta. Mallit muuntautuvat perinteisistä malleista moderneiksi hirsitaloiksi esimerkiksi kattotyyppiä ja ikkunoiden kokoa vaihtamalla tai hirsiprofiilia muuttamalla.

Talotoimituksessa seinähirtenä on vähintään 202 mm:n lamellihirsi joko kuusesta tai männystä tehtynä oman valintasi mukaan. Hirsivalikoimastamme löytyy myös suosittu LHX, painumaton hirsi! 

Talomyynti Kuopio – Ari Hottinen

Asiantuntevana ja omistautuneena jälleenmyyjänä olen valmiina auttamaan sinua jokaisessa projektin vaiheessa, suunnittelusta toteutukseen. Tarjoan Kuusamo Hirsitalojen laadukkaita tuotteita ja palveluita, sekä haluan varmistaa, että jokainen asiakkaani on tyytyväinen lopputulokseen.